H φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας είναι απλή. Η δουλειά μας είναι η διαφήμιση μας. Δημιουργούμε λοιπόν προτάσεις, που συνδιάζουν το τερπνό με το ωφέλιμο. Συσκευασίες που πλέκουν μια μοναδική ιστορία. Προϊόντα με άποψη και ασυμβίβαστη σχέση ποιότητας - τιμής. Δώρα που θα εντυπωσιάσουν τον παραλήπτη και θα μείνουν να θυμίζουν την κίνηση σας.
Το συνολικό εγχείρημα βασίζεται σε 3 πυλώνες.

Πρώτον, κτήματα και ζυθοποιείες boutique που διαφήμιση τους είναι η δουλειά τους. Ποιοτικά είδη delicatessen και αυστηρά επιλεγμές επιλογές σε ξένο αμπελώνα και μοναστηριακές ζυθοποιείες. Προσεκτική τοποθέτηση spirits που καλύπτουν ένα ευρύ και αντικατοπτριστικό φάσμα για όλα τα διαφορετικά θέλω, από όλο τον κόσμο. Τα παραπάνω δημιουργούν ένα εκλεκτο και εξειδικευμένο περιεχόμενο.

Δεύτερον, στην άριστη ποιότητα των υλικών συσκευασίας που θα αναδείξουν τον πρωταγωνιστή - συσκευασία - και δεν θα τον πνίξουν.

Τέλος, τρίτον, ο ανθρώπινος παράγοντας. Συστατικό επιτυχίας είναι η εξυπηρέτηση που προσπαθούμε να προσφέρουμε σε εσάς. Από την σωστή συμβουλή μέχρι να παραδώσουμε στην πόρτα του παραλήπτη το δώρο, στόχος μας είναι να κάνουμε απολύτως πετυχημένη την επιλογή σας, χωρίς να δυσκολεύουμε την ζωή σας!

Η πορεία της κάβας στον χρόνο

tokellari.gr

Βρες αυτό που γεμίζει την ψυχή σου και δεν θα χρειαστεί να δουλέψεις ούτε μία μέρα! Αυτά τα 37 χρόνια έχουμε δουλέψει πολύ. Επί 365 μέρες τον χρόνο, 7 μέρες την εβδομάδα, τουλάχιστον 14 ώρες την ημέρα. Ένα είναι σίγουρο: αν δεν είχαμε πάθος για αυτό που κάνουμε, δεν θα ήμασταν εδώ.
1986

Η Δημιουργία της Κάβας

Η αγάπη για το κρασί ήταν έμφυτη στον Φώτη Αγγελόπουλο. Η στιγμή που θα  άφηνε τον χώρο των Ναυτιλιακών δεν άργησε να έρθει. Έτσι, το 1986 αφιέρωσε το σύνολο του χρόνου και πόρων του για να δημιουργήσει ένα χώρο που θα ξέφευγε  από την συμβατική ιδέα της κάβας.
tokellari-kava-athens-ioanninon-83

1988

Η Προσέγγιση του δώρου από τότε...

Ήδη από τα πρώτα χρόνια λειτουργείας, είχε δωθεί ιδιαίτερο βάρος στην δημιουργία δώρων που θα αποτελούσαν διαφήμιση για την επιχείρηση. Συνεργασίες με κοπέλες από την Σχολή Καλών Τεχνών, για την επιμέλεια χειροποίητων συσκευασιών, έμφαση στα κορυφαία υλικά συσκευασίας και στρατηγική τοποθέτηση σε μικρά αναδειώμενα κτήματα από όλη την Ελλάδα καθώς και κορυφαία γαλλικά crus συνέθεταν μια εξαιρετική πρόταση πώλησης!
kava-tokellari-gift-handmade-old

2015

Κεφάλαιο Δεύτερο: tokellari.gr

Το έτος αυτό αποτελεί σημείο αναφοράς. Η δεύτερη γεννιά αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην επιχείρηση. Προιόν της ανανέωσης αποτελεί και η δημιουργία του ηλεκτρονικού μας  καταστήματος. Οι αξίες μας, απαράλλακτες στον χρόνο, μας βοηθούν να βλέπουμε με αισιοδοξία το γεμάτο προκλήσεις μέλλον. Το παρόν e-shop μας δίνει πρωτόγνορες  δυνατότητες. Είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε το πάθος μας, μέσα από τη δουλειά μας, σε όρια πολύ ευρύτερα από τα όρια της γειτονιας, περιοχής ή πόλης.

Σήμερα