Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις συνθήκες χρήσης & συναλλαγής του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Όροι Χρήσης, τους οποίους καλείται να αποδεχτεί ο καταναλωτής στο πλαίσιο διενέργειας συναλλαγών από απόσταση (ενδεικτικά: Νόμος 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει).

Εφόσον πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του www.tokellari.gr, αποδέχεστε αυτόματα τους όρους συναλλαγής και τις όποιες τροποποιήσεις.

Το www.tokellari.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης δώρων -προσωπικών και επαγγελματικών- και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε η επιχείρηση με την επωνυμία Αγγελόπουλος Φώτιος του Αθανασίου με ΑΦΜ 040074714 που εδρεύει στην Αθήνα, Ιωαννίνων 83, T.K 10444 και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Φ. Αγγελόπουλο, με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας : info@tokellari.gr και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης : +302105129509
Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.tokellari.gr.
Χρησιμοποιώντας τον δικτυακό τόπο οι χρήστες παραχωρούν την συγκατάθεσή τους στους κατωτέρω όρους και προϋποθέσεις. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις, τότε οφείλει να μην προβεί σε χρήση του.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Τα προϊόντα μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την εποχή και τη διαθεσιμότητα τους.
Εάν δεν υπάρχει κάποια συσκευασία δώρου, γίνεται αντικατάσταση με άλλη, ανάλογης αξίας κατόπιν συνεννόησης.
Σεβόμαστε τις επιλογές σας και το γούστο σας και γι’ αυτό τον λόγο τα προϊόντα που βλέπετε στις φωτογραφίες του site μας tokellari.gr είναι και προϊόντα που διαθέτουμε στο κατάστημά μας.
Το κατάστημά μας αποστέλλει συσκευασίες δώρου εντός λεκανοπεδίου Αττικής, με δικά του μεταφορικά μέσα και είναι υπεύθυνο για αυτές τις αποστολές.
Καθημερινά ανανεώνουμε τα προϊόντα μας. Εάν κάποιο προϊόν που επιθυμείτε δεν υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ενημερώστε μας για να φροντίσουμε να το βρούμε για εσάς.
Όλα τα προϊόντα που βλέπετε στο site μας φωτογραφίζονται στο φυσικό μας κατάστημα. Οι φωτογραφίες των προϊόντων του site είναι πνευματικής ιδιοκτησίας του www.tokellari.gr.
και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Επιτρέπεται η αποθήκευση, η αντιγραφή και η αναδημοσίευση φωτογραφιών ή κειμένων, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρεται η πηγή προέλευσης και δεν θα θίγονται δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται να τροποποιηθούν, να αλλοιωθούν, να επεξεργαστούν, να διαγραφεί το λογότυπο, ή να τους γίνουν προσθήκες χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεσή μας.
Οι συνθέσεις κατασκευάζονται αφού καταχωρηθεί η παραγγελία σας. Ως εκ τούτου είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα εύλογο χρονικό διάστημα (το λιγότερο μία ώρα). Ο χρόνος κατασκευής των προϊόντων διαφέρει από προϊόν σε προϊόν.
Το www.tokellari.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την περιγραφή και τις τιμές των προϊόντων χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Παραδίδουμε με δικά μας οχήματα δωρεάν σε περιοχές ΕΝΤΟΣ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ*.
Δείτε το χάρτη με τις περιοχές ΔΩΡΕΑΝ παράδοσης για να επιβεβαιώσετε ότι παραδίδουμε στην περιοχή που επιθυμείτε και ότι το στίγμα είναι εντός του κύκλου.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Σημειώνεται ότι σε περιπτώσεις έκτακτων κυκλοφοριακών συνθηκών στην πόλη, απεργιών ή ακραίων καιρικών φαινομένων το www.tokellari.gr δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις.

Για να σταλεί αυθημερόν η παραγγελία σας ή σε ημέρες επισήμων αργιών(με χρέωση 5 €) θα πρέπει να έχει καταχωρηθεί στο σύστημα μας μέχρι τις 12:00μ.μ.
Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 12:00μ.μ, αποστέλλονται την επόμενη ημέρα σε συνεννόηση με τον παραλήπτη.
Για παραδόσεις πριν τις 10:00 π.μ. ή μετά τις 21:00 μ.μ., θα πρέπει να υπάρξει από τη μεριά σας τηλεφωνική ενημέρωση ώστε να σας επιβεβαιώσουμε εάν είναι εφικτή η παράδοση. Εάν δεν υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση και έχετε καταχωρήσει κανονικά την παραγγελία σας θα παραδοθεί μέσα στην ημέρα αφού έρθουμε σε συνεννόηση με τον παραλήπτη. Το ίδιο ισχύει και για παραδόσεις μέχρι συγκεκριμένη ώρα (πχ να παραδοθεί μέχρι τις 10:30 π.μ).
Πριν την παράδοση ερχόμαστε σε τηλεφωνική επικοινωνία πάντα με τον παραλήπτη για επιβεβαίωση των στοιχείων του.
Εάν δεν επιθυμείτε να επικοινωνήσουμε με τον παραλήπτη και θέλετε να προβούμε απευθείας στην εκτέλεση της παραγγελίας σας, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση που απουσιάζει. Η παραγγελία επιστρέφεται στο κατάστημα, σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά και προγραμματίζεται για δεύτερη παράδοση σε συνεννόηση με τον παραλήπτη. Σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνεστε με το ποσό των 12€ για την εκ νέου αποστολή της παραγγελίας σας.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ
Για να προβούμε απευθείας στην εκτέλεση της παραγγελίας σας (χωρίς τηλεφωνική επιβεβαίωση με τον παραλήπτη) δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση απουσίας ή λανθασμένων στοιχείων.
Αν γνωρίζετε ότι ο παραλήπτης βρίσκεται στη διεύθυνση που μας δηλώσατε και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (π.χ 11:00π.μ.-11:30π.μ.), θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ώστε να σας γνωστοποιήσουμε αν είναι εφικτή η παράδοση.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ
Στην παράδοση παίρνουμε υπογραφή από τον παραλήπτη εφόσον μας το ζητήσετε και σας παρέχεται η δυνατότητα επιβεβαίωσης. Παραμένει στο αρχείο μας για κάποιο χρονικό διάστημα.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Για την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση επικοινωνούμε πάντα τηλεφωνικά με τον παραλήπτη ώστε να επιβεβαιώσουμε ώρα, διεύθυνση και ημέρα παράδοσης.

Σε περίπτωση λανθασμένων στοιχείων, αυτόματα αναλαμβάνετε και την ευθύνη της αργοπορημένης ή σε λάθος πρόσωπο παράδοση της αποστολής.
Σε περίπτωση που ο παραλήπτης δεν επιθυμεί να παραλάβει το δώρο σας, υπάρχει η δυνατότητα να σας πιστωθεί το ποσό σε επόμενη ενδεχομένη παραγγελία σας.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Εάν υπάρξει καθυστέρηση με την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέσω email ή μέσω τηλεφώνου για να σας γνωστοποιήσουμε τους λόγους καθυστέρησης καθώς και τον αναμενόμενο χρόνο παράδοσης.

Οι περιπτώσεις που ενδέχεται να μην μπορούμε να παραδώσουμε το προϊόν σας έγκαιρα και μέσα στο χρονικό διάστημα που εσείς ζητήσατε είναι :

Σε περιπτώσεις έκτακτων κυκλοφοριακών συνθηκών στην πόλη, περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την παράδοση της παραγγελιάς σας.
Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του).
Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να βρούμε τον παραλήπτη και πρέπει να διευκρινίσουμε τυχόν λεπτομέρειες.
Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για τις τηλεφωνικές παραγγελίες.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Η διαδικασία της παραγγελίας σας είναι πολύ απλή και μπορείτε να την πραγματοποιήσετε με 3 τρόπους :

1) OnLine
2) Τηλεφωνικά
Καλώντας στο 210 5129509 καθημερινά από τις 09.30 π.μ. έως και τις 23.00 μ.μ.
3) Με την φυσική παρουσία σας στο κατάστημα μας
Μπορείτε να περάσετε από το κατάστημά μας : Ιωαννίνων 83, τκ. 10444 για να δείτε από κοντά τα προϊόντα μας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
1. Με πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη κάρτα
Το tokellari.gr δέχεται τις παρακάτω πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες κάρτες :
Visa, MasterCard, Maestro, Diners Club
2. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
Αγγελόπουλος Φώτιος του Αθανασίου
Alpha Bank ΙΒΑΝ: GR96 0140 1830 1830 0200 2002 961
SWIFT CODE / BIC: CRBAGRAA
3. Με τη μέθοδο της αντικαταβολής
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, με την παράδοση στο χώρο σας. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει χρέωση 3,5€.
4. Παραλαβή από το κατάστημα μας μέσα στο ωράριο λειτουργείας του.
Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, παραλαμβάνετε και πληρώνετε με μετρητά επί τόπου την αξία της παραγγελίας σας.
Η παραγγελία παραδίδεται πάντα στη διεύθυνση του παραλήπτη που έχετε συμπληρώσει και η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει μόνο για το λεκανοπέδιο εντός Αττικής.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ – ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Οι προτάσεις δώρων που σας προσφέρουμε μέσα από την ιστοσελίδα/ηλεκτρονικό κατάστημα tokellari.gr έχουν όλα επιλεγεί με κριτήριο την παρεχόμενη ποιότητά με τρόπο συνεπή και πλήρη όσον αφορά την καλή τους σχέση ποιότητας-τιμής. Φυσικά, όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα/ηλεκτρονικό κατάστημα tokellari.gr φυλάσσονται στις ιδανικές συνθήκες συντήρησης και μόνον έτσι άριστα συντηρημένα φεύγουν για να σας παραδοθούν.
Παρολαυτά ανεξάρτητα από τη δική μας φροντίδα και προσοχή και χωρίς δική μας ευθύνη, υπάρχει η πιθανότητα κάποιο προϊόν να εμφανίσει αλλοιώσεις ή να είναι φθαρμένο ή ελαττωματικό.

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την αγορά σας χωρίς κόστος εφόσον η ακύρωση μας ζητηθεί τουλάχιστον 2 μέρες πριν την αποστολή της.

Επιστροφή προϊόντων

Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής του, εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και έχει συντηρηθεί υπό τις ιδανικές συνθήκες για το είδος του. Οι επιστροφές αφορούν ΜΟΝΟ σε παραγγελίες που πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά.

Αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων

Αν κάποιο προϊόν εμφανίζει ελάττωμα, παραληφθεί φθαρμένο ή σπασμένο, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το tokellari.gr εντός 2 ημερών από την παραλαβή του για να αντικατασταθεί άμεσα και χωρίς δική σας οικονομική επιβάρυνση.
Η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με το ίδιο ή άλλο προϊόν.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.tokellari.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Για τους εγγεγραμμένους χρήστες, τα προσωπικά σας στοιχεία τηρούνται στην βάση δεδομένων μας και έχετε πρόσβαση σε αυτά σύμφωνα με τον νόμο Ν.2472/97 όπως επίσης και οι παραγγελίες σας.
Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (ονοματεπώνυμό, email και τηλέφωνό) μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων. Τα Προσωπικά Στοιχεία σας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που έχετε ζητήσει (παράδοση προϊόντων, ενημέρωση εκτέλεσης παραγγελίας, ενημέρωση για νέα προϊόντα/προσφορές κ.τ.λ.) και κυρίως για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας.
Μπορούμε επίσης να συλλέγουμε στατιστικές πληροφορίες που αφορούν τις σελίδες του site που επισκεφτήκατε, την ώρα και την ημερομηνία της επίσκεψής σας. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται αποκλειστικά και μόνο με σκοπό την καλύτερη λειτουργία της ιστοσελίδας και την διαχείρισή της.
Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νόμιμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.
Τα προσωπικά σας στοιχεία φυλάσσονται με επιμέλεια από την επιχείρηση μας και έχετε πρόσβαση σε αυτά, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα», όπως αυτός έχει τροποποιηθεί από τον νόμο 3471/2006 «για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τροποποίηση του ν. 2472/1997, και ισχύει σήμερα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Ηλεκτρονικές πληρωμές
Η σελίδα που πραγματοποιείται η συναλλαγή και δίνετε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, είναι ειδική σελίδα ασφαλισμένη, της τράπεζας που συνεργαζόμαστε. Ο αριθμός της πιστωτικής, χρεωστικής, προπληρωμένης σας κάρτας για κανένα λόγο δεν αποθηκεύεται στο σύστημά μας. Τα στοιχεία των πιστωτικών, χρεωστικών, προπληρωμένων καρτών, δίνονται απευθείας στην ειδική ιστοσελίδα της Alpha Bank, δεν μας γνωστοποιούνται και συνεπώς δεν αποθηκεύονται στα αρχεία μας, εκτός από την επιβεβαίωση ότι πραγματοποιήθηκε η πληρωμή για την συγκεκριμένη παραγγελία.
Για οποιαδήποτε απορία σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο e-mail: info@tokellari.gr
Σημείωση: Η παραπάνω Δήλωση Απορρήτου και Ασφάλειας Προσωπικών Δεδομένων μπορεί να υποστεί αλλαγές από μέρους μας. Αυτές οι αλλαγές θα είναι εμφανείς στην ιστοσελίδα μας.
Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις συνθήκες χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος.
Εφόσον πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του www.tokellari.gr, αποδέχεστε αυτόματα τους όρους και τις όποιες τροποποιήσεις.

0