1. Με πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη κάρτα

Το tokellari.gr δέχεται τις παρακάτω πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες κάρτες :
 Visa
 MasterCard
 Maestro
 Diners

2. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη κάρτα μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού στον ακόλουθο λογαριασμό της Τραπεζας Alpha Bank:
Αγγελόπουλος Φώτιος του Αθανασίου
(Alpha Bank) ΙΒΑΝ: GR96 0140 1830 1830 0200 2002 961
SWIFT CODE / BIC: CRBAGRAA

 Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας, λάβετε υπόψιν σας, ότι θα πρέπει να υπάρχει αρκετός χρόνος μεταξύ της χρονικής στιγμής της κατάθεσης και του χρονικού διαστήματος της εκτέλεσής της, έτσι ώστε να είναι δυνατή η επιβεβαίωσή της. Στο καταθετήριο της τράπεζας θα πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας
 Η παραγγελία σας μπαίνει αυτόματα σε κατάσταση αναμονής μέχρι την επιβεβαίωση της πληρωμής της.
 Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή σας θα πρέπει να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω email στο info@tokellari.gr ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 210 5129509, ώστε να προβούμε στην αποστολή της παραγγελία σας.
 Εφόσον έχει επιβεβαιωθεί η κατάθεση σας, θα λάβετε ένα email από το σύστημα μας, όπου θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας πλέον βρίσκεται στο στάδιο επεξεργασίας.
 Σε περίπτωση μη κατάθεσης, η παραγγελία σας πρόκειται να ακυρωθεί χωρίς προειδοποίηση.
 Τα προϊόντα παραγγελίας δεν μπορούν να κρατηθούν ή αποσταλούν πριν από την κατάθεση.

3. Με τη μέθοδο της αντικαταβολής

 Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, με την παράδοση στο χώρο σας. Η υπηρεσία της αντικαταβολής φέρει χρέωση 3,5€.
 Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, παραλαμβάνετε και πληρώνετε με μετρητά επί τόπου την αξία της παραγγελίας σας.
 Η παραγγελία παραδίδεται πάντα στη διεύθυνση του παραλήπτη που έχετε συμπληρώσει και η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει μόνο για το λεκανοπέδιο εντός Αττικής.

4. Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε τις συσκευασίες της αρεσκείας σας καθόλη την διάρκεια της ημέρας μέσα στο ωράριο λειτουργείας του καταστήματος

επαγγελματικά & προσωπικά δώρα

ιωαννίνων 83, Αθήνα, τκ : 104-44 ,τηλ: 2105129509

0