Οι προτάσεις δώρων που σας προσφέρουμε μέσα από την ιστοσελίδα/ηλεκτρονικό κατάστημα tokellari.gr έχουν όλα επιλεγεί με κριτήριο την παρεχόμενη ποιότητά με τρόπο συνεπή και πλήρη όσον αφορά την καλή τους σχέση ποιότητας-τιμής. Φυσικά, όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα/ηλεκτρονικό κατάστημα tokellari.gr φυλάσσονται στις ιδανικές συνθήκες συντήρησης και μόνον έτσι άριστα συντηρημένα φεύγουν για να σας παραδοθούν.
Παρολαυτά ανεξάρτητα από τη δική μας φροντίδα και προσοχή και χωρίς δική μας ευθύνη, υπάρχει η πιθανότητα κάποιο προϊόν να εμφανίσει αλλοιώσεις ή να είναι φθαρμένο ή ελαττωματικό.

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την αγορά σας χωρίς κόστος εφόσον η ακύρωση μας ζητηθεί τουλάχιστον 2 μέρες πριν την αποστολή της.

Επιστροφή προϊόντων

Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής του, εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και έχει συντηρηθεί υπό τις ιδανικές συνθήκες για το είδος του. Οι επιστροφές αφορούν ΜΟΝΟ σε παραγγελίες που πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά.

Αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων

Αν κάποιο προϊόν εμφανίζει ελάττωμα, παραληφθεί φθαρμένο ή σπασμένο, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το tokellari.gr εντός 2 ημερών από την παραλαβή του για να αντικατασταθεί άμεσα και χωρίς δική σας οικονομική επιβάρυνση.
Η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με το ίδιο ή άλλο προϊόν.

0